+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr

Firmalarımızın Tanıtımını Nasıl Yapıyoruz?

Firmanızın aslında küçük bir websitesini aipexport üzerinde yapıyoruz. About Us, Products , Certificates, Videos kısımlarından oluşmaktadır. Sistemizin üzerinde firmanız kaç tıklanma almış, ürünleriniz kaç tıklanma almış bunları anlık görebiliyorsunuz. Aynı zamanda admin panelinden kendinizinde takip edebileceği bir sistem sunuyoruz.

Hakkımızda

Öncelikle her firmamızın görüntü kalitesi yüksek olan bir dış mekan resimlerini talep ediyoruz. Firmanızın kaç yılında kurulduğundan başlayıp, hangi amaçla kurulduğunuzdan, hangi sektörde iş yaptığnıza varana kadr genel bir tanıtımınızı yapıyoruz. Bu kısımda aipexport sistemi üzerinde firmanızın kaç tıklanma aldığını görebiliyorsunuz. Biz bu kısımda sizin normal website adresinizide ekliyoruz. Yurtdışından giriş yapan müşterilerimizin aipexport sistemi üzerinde sizin sayfanızda gezdiklerinde, artık daha da detaylı bilgi almak için sizin websitenizin İngilizce sayfasına yönlendirme yapıyoruz. Bu sayede milyonlarca tıklanma alan aipexport sitemizin tıklanılırlığı sizin de websitenizin tıklanılırlığı olmaktadır.

Ürünlerimiz

Ürünlerinizi tüm detaylarıyla anlatacağınız bir sistemdir. Bu sistemde ürünlerinin tüm fotograflarını yükleyebilir aynı zamanda ürününüzü ince detayına kadar anlatabilirsiniz. Bu kısıma özellikle yurtdışına ihracat yapacağınız ürünler ağırlıklı çalışma yapabilirsiniz.

Sertifikalarımız

Yurtdışına ihracatta firmaların genel olarak en dikkat ettikleri şey sertifikalardır. Firma olarak elinizde bulunan TSE, CE .. vs ne kadar belgeniz varsa yüklemenizi sağlayan bir sistem tasarladık. Böylece yurtdışından giriş yapan müşterilerimiz, firmanız ve ürünleriniz hakkında bilgi edinirken elinizdeki sertifikaları gördükçe güvenilirliği artacaktır.

Videolarımız

Videolar kısmında sistemize kayıtlı olan tüm firmalarımıza ücretsiz video çekimi yapmaktayız. Anlaşmalı olduğumuz ajans ile birlikte çekim kalitesi yüksek, AOSB güvencesiyle tasarlanmış olan videolarımız çekilmektedir. Videolarımız temel mantığı şu şekildedir: Maksimum 1.30 dk süren, kendinizi ve firmanızı tanıtan, ihracatta hangi noktadasınız ve hangi noktaya gelmek istiyorsunuz , hangi ülkelerle ihracat yapıyorsunuz ve neden aipexportu tercih ettinğinizi tanıtan bir videodan oluşmaktadır. Bu videolarımıza İngilizce altyazı eklenmektedir. Böylelikle her ülkeden insanlar sizin firmalarınızı tanıma fırsatı bulabileceklerdir.

Sisteme kayıtlı olan tüm firmalarımıza tamamen ücretsiz olarak sunmuş olduğumuz bir hizmettir.

Firma Arama

"Her Fabrika Kaledir

Üreterek Savunacağız Şehirlerimizi"

+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram