+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr

AOSB YÖNETİMİ, KADIN SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

16 Ocak 2024

AOSB YÖNETİMİ, KADIN SANAYİCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

KADIN SANAYİCİLER, YENİ YILDA PROJE YÜKLÜ

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde, 2016 yılından kurulan ve kadın sanayicilerin birlik ve dayanışmasının sağlamanın yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Kadın Sanayiciler Platformu üyeleri AOSB Yönetim Kurulu ile bir araya gelerek, yeni yıla ilişkin projelerini paylaştılar.

Kadın Sanayiciler Platformu Yürütme Kurulu adına Ayça Çelik’in sunum yaptığı toplantıya, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, yönetim kurulu üyeleri Yusuf Kara ve M. Nedim Büyüknacar ve AOSB Bölge Müdürü Ersin Akpınar katıldı.

AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü, sürdürülebilir ekonomik kalkınma için kadın istihdamının önemine dikkati çekerek, bölgede kadın çalışanların sayısının artırılması için her zaman destek sağlamaya özen gösterdiklerini ifade etti.

Başkan Sütcü, güçlü bir sanayi vizyonunu desteklemek ve kadınların sanayideki etkin rolünü artırmayı sürdürme odaklı projelerin şimdiden hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu.

Kadın Sanayiciler Platformunu çalışmalarından dolayı tebrik eden Başkan Sütcü, ana amaçlarından birisi kadın istihdamının desteklenmesi olan AOSB Anaokulu Projesi hakkında da bilgi verdi.

Başkan Sütcü, bölgeye hizmet verecek olan Anaokulu Projesi’nin protokolünü geçtiğimiz Kasım ayında Adana Valisi   Yavuz Selim Köşger ile imzalandığını anımsatarak, günün ihtiyaçlarına uygun, modern mimarideki 200 öğrenci kapasiteli okulun kadın istihdamına önemli katkı sunacağına inandıklarını kaydetti.

Toplantıda, 2024 yılına yönelik planlamalar çerçevesinde platform faaliyetleri detaylı bir şekilde tanıtıldı. Sektöre yenilik getirme ve sürdürülebilir sanayi pazarlarına katkı sağlama amacıyla şekillenen projeler heyecan yarattı.

Firma Arama

"Her Fabrika Kaledir

Üreterek Savunacağız Şehirlerimizi"

+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram