+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr

AOSB ELEKTROMEKANIK KÜMELENME 1. İSTİŞARE TOPLANTISI

10 Mart 2021

AOSB Bölge Müdürlüğünde, AOSB Proje Destek Ofisi Koordinatörü Doç. Dr. Tuğçe DEMİRDELEN moderatörlüğünde, AIP Elektromekanik Kümelenme Koordinatörleri Doç Dr. Fırat EKİNCİ, Dr. Öğr. Üyesi Ercan KÖSE, Kümelenme Uzmanı Dr. Fatih TEZCAN ve  Enerji Verimliliği Uzmanı Esat İÇEN ile birlikte oturum gerçekleştirildi.

AIP Elektromekanik Kümelenme yönetimi, kümelenme üyesi  32 firmanın temsilcilerinden firmalarına ilişkin detaylı bilgileri alarak, ulusal ve uluslararası satışlarının artırılması konusundaki sorunları görüşüldü.

AIP Elektromekanik Kümelenme Koordinatörleri,  sanayicilerin kendilerini geliştirme konusunda istek ve taleplerini de dinlediler.  Kümelenme yönetiminin, önümüzdeki dönemde firmaları yerinde ziyaret etmek suretiyle sorunlarını en kısa zamanda çözüm getirme kararı aldıkları toplantı, oldukça interaktif ortamda geçti. Dış ticareti artırmada önlerine çıkan engellerden söz eden firmalar, bu engelleri güç birliği ile aşabileceklerine inandıklarını vurguladılar.

Toplantı sonunda kümelenme ile ilgili ortak bir AB Projesi yapılması konusunda karar alındı. Sektörde ancak birbirinden farklı ürünler üreten firmalarımız kümelenme çatısı altında bir araya gelip, güçlerini birleştirilmesiyle  katma değeri ve rekabet gücü yüksek ürünler üretilebilmesi konusunda görüş bitliğine varıldı.

Firma Arama

"Her Fabrika Kaledir

Üreterek Savunacağız Şehirlerimizi"

+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram