+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr

AOSB AKADEMİ’DE "ULUSLARARASI PAZARLAMA STRATEJİLERİ" EĞİTİMİ

11 Kasım 2021

AOSB AKADEMİ’DE "ULUSLARARASI PAZARLAMA STRATEJİLERİ" EĞİTİMİ

AOSB Akademi’de, markaların ürünlerinin geniş ve rekabetçi pazar ortamında tutunmasını sağlayacak en önemli unsur olan uluslararası pazarlama stratejisi konusunda eğitim verildi.

AOSB Bölge Müdürlüğü tarafından online ortamda, uzman Ceyhun Yeşilşerit tarafından verilen  eğitim; “Uluslararası Pazarlamada Bilinmesi Gerekenler, Uluslararası Ticarette Düzenlemelere Genel Bakış, Uluslararası Pazarda Müşteri Bulma Yöntemleri, ITC Market Access Tools Kullanımı, Trade & Procurement Map Standards & Investment Map (Sustainability Map), Market Access Map (Rules of Origin Facilitator), Market Price Information, Export Potential Map,Trade Competitiveness Map, ITC Market Analysis Portal (Hepsi Bir Arada) , Trade Map’den Potansiyel Müşteri Belirleme (Compass ve Dun&Bradstreet Verileri), Sektör ve Ülke Raporları (T.C. Ticaret Bakanlığı, Sanayi Bakanlığı ve STK Raporları) ve Kendimizi Görünür Kılmak (LONCA & Big Data'cılara Kayıt)” konu başlıklarında gerçekleşti.

Uluslararası pazarlama uzmanı Ceyhun Yeşilşerit, sunumunun ardından katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Firma Arama

"Her Fabrika Kaledir

Üreterek Savunacağız Şehirlerimizi"

+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram