+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr

AOSB AKADEMİ’DE “STRES VE ZAMAN YÖNETİMİ” EĞİTİMİ

30 Eylül 2021

AOSB AKADEMİ’DE “STRES VE ZAMAN YÖNETİMİ” EĞİTİMİ

AOSB Bölge Müdürlüğü tarafından AOSB Akademi kapsamında,  "Stres ve Zaman Yönetimi" konulu eğitim online olarak verildi.

Seda Neli tarafından sunulan eğitim; “Elimizdeki 24 saat ile neler yapıyoruz? Zaman Engelleri, Engelcileri ve Tuzaklar, Eisenhower  Matrisi, Zaman Yönetiminde Yöntemler, Kavram olarak stres nedir? Olumlu Stres ve Olumsuz Stres, Stres Faktörleri, Stres Göstergeleri ile Stres Yönetimi” konu başlıklarıyla gerçekleşti.

Çağın vebası olarak nitelendirilen strese ilişkin tüm detayları paylaşan eğitmen Seda Neli, “Stres bir hastalık değildir ancak, hastalıkları tetikleyici nedendir” diyerek, stresle başa çıkma yollarını şöyle özetledi: “İlk olarak stresin kaynağını değerlendirin. Bu konu hayati bir tehdit mi, sosyal bir tehdit mi? Bu farkındalık ile bedenimizdeki tepkileri kontrol etmeye başlayabiliriz. Derin nefes alın, gerekiyorsa ortam değiştirin. Anda kalın, öncesinde olanları aklınızdan çıkarın”

Firma Arama

"Her Fabrika Kaledir

Üreterek Savunacağız Şehirlerimizi"

+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram