+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr

AOSB AKADEMİ’DE “HAYATIN HAKKINI VERMEK" KONULU EĞİTİM

12 Şubat 2021

AOSB AKADEMİ’DE “HAYATIN HAKKINI VERMEK" KONULU EĞİTİM

Yazar Prof. Dr. Acar Baltaş, AOSB Bölge Müdürlüğü bünyesinde sanayiciler ve çalışanlarına eğitim desteği sağlayan AOSB Akademi’nin konuğu oldu.

“Stres ve Başa çıkma Yolları, Bedenin Dili, Ekip Çalışması ve Liderlik, Üstün Başarı, Hayalini Yorganına Göre Uzat, İnsana ve İşe Değer Katan Yeni İK, Türk Kültüründe Yönetmek ve Akılsız Duyguların Cezasını Kararlar Çeker “ gibi en çok satan birçok kitabın yazarı olan Acar Baltaş, online olarak verilen eğitimde, koronavirüs sürecindeki değişen yaşam koşullarına dikkati çekti.

Son bir yıldır yaşanan belirsizlik ortamının sadece ekonomik değil ruhsal bir takım sonuçlarının da oluştuğunu belirten Acar Baltaş, pandemi sonrasında da hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını vurguladı.

“Neler Değişecek, Neler Kalıcı Olacak? “ sorusuna da yanıt veren Acar Baltaş, bu süreçte iş yaşamına ilişkin tavsiyelerde bulunarak, katılımcıların sorularını da yanıtladı.

Firma Arama

"Her Fabrika Kaledir

Üreterek Savunacağız Şehirlerimizi"

+90 322 394 54 54
bilgi@adanaorganize.org.tr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram